Reserveren en meer informatie

Voor gegarandeerd de laagste prijs
info@hesbornerkuckuck.de

Natuurlijk kunt u al tijdens het boeken uw massage of gezichtsbehandeling reserveren.
Wij bieden de volgende massages:

 

Deelmassage van rug, nek en schouders

Heeft u veel last van hoofdpijn? Vaak komt dit vanuit vastzittende spieren in uw rug, nek en schouders. Met verschillende technieken worden deze spieren gestimuleerd en gefixeerd waardoor u een betere doorbloeding krijgt en uw spieren weer loskomen.
Ca. 25 min € 29,00

Hotstone Massage Rug, nek en schouders

Deze massage heeft dezelfde werking als bovenstaande, het enige verschil is dat u gemasseerd wordt met warme basaltstenen. De warmte van de stenen zorgt voor een diepere ontspanning.
Ca. 40 min € 45,00

Deelmassage van rug en benen

Een rugmassage bestaat uit strijkingen en intensieve knedingen en hierdoor worden de spieren losgemaakt. De beenmassage is een zachte massage ter verbetering van de doorbloeding van de vaten en weefsels in de benen. Deze combinatie van rug en benen heeft een ontspannende werking, waardoor de stress van het dagelijks leven afneemt.
Ca. 45 min € 45,00

Klassieke ontspanningsmassage

Deze lichaamsmassage, waarbij warme olie wordt gebruikt, heeft een kalmerende en rustgevende werking. De massage zorgt voor ontspanning van de spieren, betekent bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.
Ca. 55 min € 55,00

Hotstone lichaamsmassage

Een hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling die een ontspanningsmassage combineert met een hotstone behandeling. De warmte van de stenen is weldadig en helpt geblokkeerde spieren vrij te maken.
Ca. 80 min € 79,00