Reserveren en meer informatie

Voor gegarandeerd de laagste prijs
info@hesbornerkuckuck.de

Hotel Hesborner Kuckuck: ook voor uw avontuurlijke, sportieve vakantie!

In Winterberg en Willingen staan plezier, sport en avontuur in het middelpunt.

Ontdek  de Sport en Fun Outdoor mogelijkheden bij Erlebnisberg Kappe Winterberg.

De Erlebnisberg is een berg met sport- en recreatieactiviteiten. Hier is echt voor ieder wat wils. Bovenop de Winterberger Kappe staat de 20 meter hoge blikvanger: de Panoramabrug. U loopt in uw eigen tempo over een 435 meter lange brug en geniet van het uitzicht over de bergen en dalen. Hier heeft u een wijdse blik over het mooie Sauerland. Kletterpark

Meer snelheid vindt u op de zomerrodelbaan: hier rodelt u over de 700 meter lange baan de berg af.

Heeft u ooit al eens een Segway-Tour gedaan? Hier kunt u het een keer proberen: bij de Erlebinsberg Kappe kunt u een tour met begeleiding reserveren!

Is dit nog niet spectaculair genoeg? Klim dan over een parcours op één tot elf meter hoogte in het Klimbos. Het Klimbos heeft verschillende parcoursen  met objecten in de lucht, van makkelijk tot wat moeilijker.

Ook in Willingen op de Ettelsberg zijn volop mogelijkheden voor een actieve dag. De vernieuwde Kabelbaan brengt in u cabines met een prachtig uitzicht naar de top van de 838 meter hoge Ettelsberg. Hierboven, op “het dak van het Sauerland”, starten verschillende wandelroutes. Wandelen kan ook door het Wildpark aan de voet van de Ettelsberg.
Wist u, dat de Willlinger Hochheideturm, de grootste outdoor-klimwand van Europa is? Probeert u het klimmen eens uit!
Maar misschien vliegt u liever en wilt u wel eens Paragliden vanaf de Ettelsberg!
Af en toe een pauze is ook niet verkeerd… Bovenop de Ettelsberg is de bekende Ettelsberghütte (Siggi’s Hütte), een bekend fenomeen in het Sauerland. Direct naast de Kabelbaan komen hier veel wandelaars en fietsers uitrusten voor hun volgende avontuur.

Eens een dagje in de buurt van het hotel blijven? Direct vanuit het hotel kunt u prachtige wandelingen maken. Er zijn rondwegen van verschillende afstanden. Ook van een wandeling naar de top van de 757 meter hoge Bollerberg krijgt u geen spijt. Vanaf de 15 meter hoge uitkijktoren heeft u een panoramisch uitzicht over Hesborn en omgeving.
Vanaf het voorjaar bij Hotel Hesborner Kuckuck: E-Bikes! Ook bij dit arrangement zijn onze E-Bikes te huur. Klikt u dit eenvoudigweg aan via ons reserveringssysteem en wij zorgen dat ze voor u klaarstaan!

Beleef een onvergetelijke vakantie! U verblijft in een van onze standaard-, comfort- of familiekamers. Na een rondje op de 18-holes midgetgolfbaan kunt u nog proberen een echte tennisster te worden. Ook van onze wellnessafdeling kunt u gratis gebruik maken.

Dit arrangement is inclusief:

 • 3 overnachtingen in een prachtige standaardkamer met balkon
 • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet met sekt
 • 3 x 3-gangen keuzemenu met saladebuffet
 • Gebruik van zwembad (van 7.00 tot 21.00 uur)
 • Gebruik van het wellnessgedeelte (met bio-sauna, Finse sauna, stoombad van 14.30 bis 20.30 uur)
 • Gebruik van midgetgolf en kunstgras tennisbaan
 • Gratis parkeren
 • Gratis WiFi
Prijs vanaf € 255,00 per persoon
 • Toeslag comfortkamer: € 15,00 per kamer per dag
 • Tweepersoonskamer voor enkel gebruik: € 20,00 per dag
 • Kinderen tot 2 jaar gratis*
 • Kinderen van 2 tot 12 jaar 50 %*
  *Deze kortingen gelden alleen als de kinderen slapen in een kamer met 2 volbetalenden.