Notice: wp_enqueue_style was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /home/hesborn/domains/hesbornerkuckuck.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4138

Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /home/hesborn/domains/hesbornerkuckuck.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4138
Groepsreizen - Familienhotel Hesbornerkuckuck
Rufen Sie uns an: +49 (0) 2984 92130
Ölfestraße 22, Hallenberg: Auf der Karte
<span>Groepsreis</span> Arrangement

Groepsreis Arrangement

Biken, kanoën, Nordic Walking, outdoor programma’s: noem maar op… Dat is wat we verstaan onder actieve groepsreizen voor uw bedrijf, vereniging, school of familie. We wensen u alvast hele sportieve dagen toe.
Speciale wensen?
Natuurlijk kan iedere reis aan uw wensen worden aangepast.
Het Sauerland is een geweldige bestemming voor een groepsvakantie, niet alleen vanwege de ligging, maar ook door het prachtige landschap en de pittoreske dorpjes. De aanwezigheid van de stuwmeren, de naaldwouden, de druipsteengrotten en de gezellige plaatsjes als Marburg, Frankenberg, Korbach, Bad Arolsen en Winterberg zorgen voor een afwisselend programma.
Het Sauerland is een prachtig groen gebied waar talloze kleine gezellige dorpjes zich in de dalen verscholen hebben. Vooral bij Nederlanders is dit een populaire bestemming, niet alleen in de zomermaanden, maar zeker ook voor een korte wintersportvakantie in de wintermaanden. En dat allemaal op slechts een paar uurtjes rijden van Nederland. Ontdekken, beleven en genieten!

En wist u dat er geen 40 personen nodig zijn om een groep te vormen? Al vanaf 6 personen vormt u een groep!

3-daagse groeps arrangement

  • Bij aankomst een glaasje sekt in de “Kuckucksbar”
  • 2 x overnachting in standaardkamer voor 2 personen
  • 2 x ontbijtbuffet met een glaasje sekt
  • 2 x 3-Gangen keuzediner met saladebuffet
  • Gebruik van zwembad (van 7.00 tot 21.00 uur)
  • Gebruik van Finse sauna, bio-sauna, stoombad en rustruimte (14.30 tot 20.30)
  • Gebruik van midgetgolf en tennisbaan

Prijzen

 

Hier online reserveren voor de laagste prijs

Nieuwsbrief